Squat Makamikin lautapeli-illat jatkuvat heinäkuussa

Tuttuun tapaan Squat Makamikissa järjestetään heinäkuussa lautapeli-illat parittomien viikkojen (27, 29) torstaina 4.7. ja 18.7.2013 klo 17 alkaen. Tervetuloa! Osoite: Jyrängöntie 1.

Paikalla on joitakin lautapelejä ja omia pelejä saa ja on toivottavaa tuoda. Tarjolla on ainakin kahvia ja teetä. Tila on päihteetön.

Peli-illoissa on yleensä mukavasti väkeä, mutta jos haluat olla varma, että pääset heti mukaan peliin etkä joudu odottamaan, kannattaa tulla ajoissa paikalle.

Jos haluat pelata jotain tiettyä peliä, voidaan asiasta yrittää sopia ennakkoon esimerkiksi IRC-kanavalla #squathki IRCnet-verkossa, jotta saadaan varmemmin riittävä määrä kiinnostuneita ihmisiä mukaan.

Pelejä on myös kivempi pelata, jos kaikki pelaajat osaavat säännöt, joten niitä kannattaa lukea ennalta. Melkein kaikkien nykyisten pelien säännöt löytyvät valmistajien WWW-sivuilta PDF-muodossa. Netistä löytyy myös paljon hyviä videoita, joiden avulla pelien perusasiat on helppo opetella. Ne eivät kuitenkaan korvaa sääntöjen lukemista, mutta auttavat hahmottamaan asioita.

Linkkejä joidenkin pelien sääntöihin:

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s