Lautapeli-illat jatkuvat joka toinen tiistai

Kevät tulee kovaa vauhtia, mutta ei pidä antaa sen masentaa. Squat Makamiksissa Helsingin Kumpulassa järjestetään maalis-huhtikuussa lautapeli-iltoja joka toinen viikko, parittomien viikkojen tiistaina alkaen klo 17. Seuraavat lautapeli-illat ovat 25.3., 8.4. ja 22.4.2014. Tervetuloa!

Lautapeli-illassa 15.8.2013 tutkijat pelastivat Arkhamin kaupungin Shub-Niggurathilta eeppisessä kamppailussa, jossa kulkuri Ashcan Pete onnistui lopulta kukistamaan suuren muinaisen loitsulla.

Lautapeli-illassa 15.8.2013 tutkijat pelastivat Arkhamin kaupungin Shub-Niggurathilta eeppisessä kamppailussa, jossa kulkuri Ashcan Pete onnistui lopulta kukistamaan suuren muinaisen loitsulla.

Paikalla ovat ainakin seuraavat pelit: Carcassonne, Uudet löytöretket, Race for the Galaxy, Blood Bowl Team Manager ja Illuminati. Omia pelejä saa ja on toivottavaa tuoda. Paikalle saa tulla myös vain hengaamaan, juttelemaan ja seuraamaan pelejä; mitään osallistumispakkoa ei ole. Tarjolla on ainakin kahvia ja teetä. Tila on päihteetön.

Jos haluat pelata jotain tiettyä peliä, voidaan asiasta yrittää sopia ennakkoon esimerkiksi IRC-kanavalla #squathki IRCnet-verkossa, jotta saadaan varmemmin riittävä määrä kiinnostuneita ihmisiä mukaan.

Paikalle ei tietenkään ole pakko saapua heti viideksi, mutta jos haluat varmistaa, että et joudu odottamaan pelaamaan pääsyä, ilmoita toki koska olet tulossa, niin osaamme valita pelaamamme pelit niiden keston mukaan. IRC-kanava sopii tähänkin tarkoitukseen.

Linkkejä joidenkin pelien sääntöihin

Mainokset
Kategoria(t): lautapeli, Makamikin Tapahtumat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s