Lautapeli-illat jatkuvat syksyllä

Makamikin lautapeli-illat jatkuvat elo-syyskuussa joka toinen viikko, parittomien viikkojen tiistaina. Seuraavat tapahtumat ovat siis 26.8., 9.9. ja 23.9.2014 alkaen klo 17. Tervetuloa kaikki, myös ensikertalaiset!

Paikalla ovat ainakin seuraavat pelit: Carcassonne, Uudet löytöretket, Race for the Galaxy, Blood Bowl Team Manager ja Illuminati. Omia pelejä saa ja on toivottavaa tuoda. Paikalle saa tulla myös vain hengaamaan, juttelemaan ja seuraamaan pelejä; mitään osallistumispakkoa ei ole. Tarjolla on ainakin kahvia ja teetä. Tila on päihteetön.

Chaos in the Old World -lautapelin lopputilanne

Makamikin lautapeli-illassa tiistaina 12.8.2014 kaaoksen jumalat tuhosivat Vanhan maailman. Tiukan kamppailun päätteeksi Slaanesh vei voiton.

Jos haluat pelata jotain tiettyä peliä, voidaan asiasta yrittää sopia ennakkoon esimerkiksi IRC-kanavalla #squathki IRCnet-verkossa, jotta saadaan varmemmin riittävä määrä kiinnostuneita ihmisiä mukaan.

Paikalle ei tietenkään ole pakko saapua heti viideksi, mutta jos haluat varmistaa, että et joudu odottamaan pelaamaan pääsyä, ilmoita toki koska olet tulossa, niin osaamme valita pelaamamme pelit niiden keston mukaan. IRC-kanava sopii tähänkin tarkoitukseen.

Linkkejä joidenkin pelien sääntöihin

Mainokset
Kategoria(t): lautapeli, Makamikin Tapahtumat Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s