Makamikin lautapeli-illat jatkuvat koko kevään!

Uusi vuosi ja uudet kujeet? NOT! Makamikin jokatiistaiset lautapeli-illat jatkuvat keväällä joka tiistai (!) alkaen klo 17. Seuraavat lautapeli-illat ovat siis 20.1, 27.1, 3.2 jne! Tervetuloa!

Paikalla olevat pelit vaihtelevat sen mukaan mitä jaksetaan mukana raahata. Peliporukalla on mm. seuraavat pelit: 7 wonders, Modern Art, Blood Bowl: Team Manager, Chaos in the Old World, Power Grid, Dungeon Lords, sekä muita mainioita pelejä. Omia pelejä saa ja on toivottavaa tuoda. Paikalle saa tulla myös vain hengaamaan, juttelemaan ja seuraamaan pelejä; mitään osallistumispakkoa ei ole. Tarjolla on ainakin kahvia ja teetä. Tila on päihteetön.

Jos haluat pelata jotain tiettyä peliä, voidaan asiasta yrittää sopia ennakkoon esimerkiksi IRC-kanavalla #squathki IRCnet-verkossa tai kommentteina blogissa, jotta saadaan varmemmin riittävä määrä kiinnostuneita ihmisiä mukaan.

Paikalle ei tietenkään ole pakko saapua heti viideksi, mutta jos haluat varmistaa, että et joudu odottamaan pelaamaan pääsyä, ilmoita toki koska olet tulossa, niin osaamme valita pelaamamme pelit niiden keston mukaan. IRC-kanava sopii tähänkin tarkoitukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s