Makamikin lautapeli-illat palaavat kesätauolta ke 16.11.2016

Kesä ja lomat alkavat pikkuhiljaa olemaan takanapäin, joten myös Makamikin lautapeli-iltojen on aika palata tauolta. Lautapelejä pelataan jatkossa keskiviikkoisin klo 17 alkaen. Ensimmäinen peli-ilta on 16.11.

Galaxy Trucker -lautapeli

Joku on joskus pelannut peliä nimeltä Galaxy Trucker.Paikalla olevat pelit vaihtelevat sen mukaan mitä jaksetaan mukana raahata. Peliporukalla on mm. seuraavat pelit: 7 Wonders, Race for the Galaxy, Modern Art, Blood Bowl Team Manager, Chaos in the Old World, Power Grid, Stone Age, sekä muita mainioita pelejä. Omia pelejä saa ja on toivottavaa tuoda.

Paikalle saa tulla myös vain hengaamaan, juttelemaan ja seuraamaan pelejä; mitään osallistumispakkoa ei ole ja Makamikin kirjasto on käytettävissä. Tarjolla on ainakin kahvia ja teetä. Tila on päihteetön.

Makamikilla on puulämmitys, mutta siitä huolimatta sisällä saattaa olla viileää, joten suosittelemme lämpimästi ottamaan mukaan villasukkia, tohveleita ja muita lämpimiä sisävaatteita. Makamik ottaa myös mielellään lahjoituksina vastaan hyvälaatuista polttopuuta kaminaan.

Mainokset
Kategoria(t): lautapeli, Makamikin Tapahtumat Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s