Makamikin lautapeli-illat jatkuvat kesäkuun ajan keskiviikkoisin

Suomen suvi on taas käsillä kun lämpö nousee melkein kymmeneen celsius-asteeseen. Siksi ei olekaan mitään parempaa kuin lämmitellä lautapelien äärellä.

Makamikin lautapeli-illat jatkuvat kesäkuun loppuun asti. Aloitusaika on joka keskiviikko klo 17. Seuraavat pelit ovat siis 31.5., 7.6., 14.6., 21.6. ja 28.6. Tervetuloa!

Vapaus, veljeys, tasa-arvo! Kuka joutuu giljotiiniin ja voittaako taantumus vallankumouksen? Se selviää pelissä nimeltä Liberté.Paikalla olevat pelit vaihtelevat sen mukaan mitä jaksetaan mukana raahata. Peliporukalla on mm. seuraavat pelit: 7 Wonders, Race for the Galaxy, Modern Art, Blood Bowl Team Manager, Chaos in the Old World, Munckin Loot Letter, Stone Age, sekä muita mainioita pelejä. Omia pelejä saa ja on toivottavaa tuoda.

Paikalle saa tulla myös vain hengaamaan, juttelemaan ja seuraamaan pelejä; mitään osallistumispakkoa ei ole ja Makamikin kirjasto on käytettävissä. Tarjolla on ainakin kahvia ja teetä. Tila on päihteetön.

Makamikilla on puulämmitys, mutta siitä huolimatta sisällä saattaa olla viileää, joten suosittelemme lämpimästi ottamaan mukaan villasukkia, tohveleita ja muita lämpimiä sisävaatteita. Makamik ottaa myös mielellään lahjoituksina vastaan hyvälaatuista polttopuuta kaminaan.

Mainokset
Kategoria(t): lautapeli Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s